2010. március 10., szerda

Mindenféle

Most össze-vissza fogok írni mindenfélét, először is, március 23-án elutazom, és április 14-én jövök vissza, tehát addig nem tudok válaszolni az emailekre és ilyesmikre. Másodszor, kipróbáltam a nemezelést,készítettem nagyon sok kis golyót, de egyelőre nem tudom mire használjam fel őket, szeretném valahogy a gyurmával ötvözni.


Kipróbáltam a gyurmás blogon lévő habos dolgot, vízzel kevertem össze a gyurmát és tortára és muffinra akartam tenni, de valahogy nem sikerült, nagyon furi lett, egy pár muffin lett viszonylag jó, bár a többi muffinomhoz képest eléggé nyomi, az egyik kínjában meg se tud állni a talpán....de olyan mintha kókuszos lenne, elneveztem hát kókuszos muffinnak. Ha valakinek kell ez a kicsit fogyi fülbevaló, jutányos áron eladom:D


És végül, válaszolva csiperke kommentjére, már egy ideje gondolkozom, hogy milyen akció legyen a boltomban, most végre kitaláltam: aki vesz valamit (akár egy valami is lehet), kap ajándékba egy mobildíszt, abból úgyis nagyon sok van most, van tortás, muffinos, hamburgeres, paprikás és még sokan mások. Holnap összegyűjtöm és lefotózom őket, és akkor indulhat az akció!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!