2010. március 14., vasárnap

Újak

Az elmúlt pár napban nagyon sok ékszert készítettem megrendelésre, főleg karkötőket, ezeket le is fotóztam.


Gyümölcsös

Rózsaszínes sütis

Bonbonos

Ezt a karkötőt egy lány rendelte, aki hamarosan külföldre utazik, és (többek közt) ezt viszi ajándékba. Amolyan üdvözlet Magyarországról karkötő.

Ez pedig egy ünnepi fülbevaló a kokárda mellé.

És végül a legfontosabb: Mától indul az akció!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon szuperek lettek, főleg az a dinnyés tetszik! :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem a bonbonos tetszik nagyon, legszívesebben megenném :)

  VálaszTörlés
 3. Tényleg nagyon szuperek lettek, ezt "elsőkézből" mondhatom, mert az enyém a három felső karkötő. Már elindult a következő megrendelésem. Mindenkinek ajánlani tudom Fannalka műveit! Csak így tovább Fanni!

  VálaszTörlés
 4. Örülök, hogy tetszik a népnek:D
  Valaki nem tudja hol lehet karkötőalapot venni Budapesten? Mert már 5 boltban jártam és mindenhol elfogyott:(

  VálaszTörlés
 5. Az nem jó, hogyha a nyaklánc alapot vágod rövidebbre? Mert akkor ajánlom a Gyöngyházat a Blahán, ott különböző színben és vastagságban vannak jó áron. Konkrétan karkötő alapba még sosem botlottam... :-/

  Szépek lettek nagyon! :-)

  Jó utat!

  VálaszTörlés
 6. Sziasztok!

  Az jutott eszembe, hogy a Segítsüti és a Haitis adománygyűjtések példájára lehetne az árvízkárosultak javára gyűjtést szervezni. Persze van erre az adományvonal, meg minden, de szerintem az emberek szívesebben adakoznának, ha cserébe valami apróságot kapnának. Így gondoltam arra, hogy kreatív, saját kezükkel alkotó emberek segítségével szerveznék gyűjtést. Mindenki felajánlana valamit, amire lehetne licitálni, vagy fix összegért megvásárolni. Szerintem nem lehetetlen vállalkozás, és részünkről sem akkora erőfeszítés. Én például keresztszemezek így olyan jellegű képet/tárgyat ajánlanék fel. Persze lehet akár zsákbamacska jellegű felajánlás is, mert sokszor előfordul, hogy nincs talonban az embernek semmi. Ott csak mondjuk értéket lehetne írni (persze eszmeit...) Próbálok minél több embert megkeresni, ha olyan 5-6 főt sikerül beszervezni indítok egy oldalt, mert úgy már lenne értelme. Köszönöm, hogy elolvastad.

  Anita

  VálaszTörlés