2010. március 1., hétfő

Filc

A vásározás enyhén szólva elvette a kedvem a gyurmázástól, ugyanis annyi ékszer maradt a nyakamon, hogy nem tudok velük mit csinálni, úgyhogy mostanában inkább varrással foglalkozom. Van pár olyan ötletem is, amiket csak varrógéppel tudok megvalósítani, és pár hét múlva már hozzá is fogok férni a géphez. Ezeket sikerült eddig elkészítenem, főleg kitűzőket. Az utolsó képen látható Kőbányais üveget nem én készítettem, hanem Peti, akivel egy suliba járunk. Ahhoz képest, hogy egy fiú varrta, egész szép nem?








5 megjegyzés:

  1. Azért ne vegye el a kedved ez a rossz tapasztalat a gyurmázástól,hisz sokan szeretik az ékszereidet!! Ügyes vagy a varrásban is, nagyon szupik lettek. Cuki a muffinod meg a gyűrű is és a többi is szépségeeees! A Peti meg nagyon ügyes! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!Nagyon édik lettek (cupcake a favorit),remélem máskor is csinálsz ilyenek,de azért gyurmázgass is ha tudsz,hisz renedkívül ügyes vagy (eddig nálam te vagy a legjobb a "szakmában")....^^ Így tovább!

    VálaszTörlés
  3. Hüüü köszi:)Most megint másfelé kacsintgatok, nemezelek, de ha lesz szabadnapom, gyurmázni is fogok.

    VálaszTörlés
  4. a bálna cukii:)
    a kőbányai meg nagyon vicces :D

    VálaszTörlés
  5. Hú! A bálnás a legjobb!!! Nem akarod a gyurmás ékszereket akciósan adni? Szívesen rendelnék!!! És szerintem ne hagyd abba, mert nagyon szépeket csinálsz!!!

    VálaszTörlés